nujavlar

Alla inlägg under april 2010

Av Maggan - 20 april 2010 21:23

Igår blev det inget skrivet... Jag gick upp och lade mig innan halv 10 igår kväll. Dottern hade ont i benen och jag höll på somna på soffan. Perfekt för en tidig kväll, och det var riktigt skönt! Jag var till och med utvilad i morse!   


Det var halvdag på jobbet och vi satt i möte hela dagen, det kändes som att vår platschef lyssnade på oss! Hon är riktigt bra faktiskt, trevlig och ordning och reda och intresserad av vad vi håller på med. En tjej med huvudet på skaft! Det är inga ärthjärnor jag jobbar med överlag, och jag känner mig fortfarande som en rookie i jämförelse... Även om jag faktiskt börjar få lite rutin nu, precis när vi stannat...


Nåja, när jag skulle hämta ungarna på dagis beslöt jag mig för att jobba en vända och hämta upp dem på vägen hem. Det blev ca 6 km totalt och ganska behagligt.      Till middag blev det sedan   och ungefär hur gott som helst! Dagens invägning blev på 78,6 och det är jag inte stolt över. Nu har jag varit och tränat idag och faktiskt inte ätit mer än jag behöver, och jag kommer förmodligen att väga in mig på lite mindre i morrn. Nu bortser/blundar jag helt från att jag tappat en massa vätska och låtsas att jag brännt en massa! VIlket påminner mig om att jag måste synka klockan...


Nu måste jag ta mig i duschen innan jag fryser ihjäl... eller somnar för den delen.

I morgon är det heldag på jobbet som gäller och jag ska cykla dit! Vad tror ni mina ben säger om det efter en timmes spinning idag???


  

Av Maggan - 18 april 2010 20:35

Dagens invägning... 78,6

Av Maggan - 18 april 2010 20:23

Jag vet inte det jag, men jag är väl ingen direkt anhängare av de tio budorden...


Faktiskt började jag min dag med sovmorgon! Dottern behagade vakna kring 7-snåret och då kunde jag så klart inte somna om, även om sambon gick ner med henne. Men då kunde jag i stället läsa boken jag håller på med just nu. Riktigt spännande är det! För tillfället är hypnotisörens son, som måste få sprutor för att inte förblöda, bortrövad och man får veta lite mer om vad som hände i hypnotisörens tidigare liv. Jag vet inte hur jag själv skulle reagera om något skulle hända mina barn, men jag skulle nog inte vara kul att leva med!


Det kändes som att vi har tvugna att hitta på något idag, för att inte ungarna ska bli tokiga (och inte vi föräldrar heller för den delen) så vi packade oss iväg till   och var där fram till lunch.


Vi hade även bjudit mina föräldrar på middag idag, och medan jag skar fläsket som är en viktig beståndsdel i rätten ringde min äldsta syster och de svängde förbi en stund. När de åkt var det full paltkokning som gällde! Jag är fortfarande mätt, och det var riktigt gott! Lite salt känns det som nu, jag är rätt törstig nu!


Resten av kvällen tillbringades med att klippa naglarna på barnen, rita en massa och läsa lite "Busiga bebben och mormor".

Nu avnjuts lite wipeout och sedan kanske det blir lite film innan det är knoppardags. Arbetsdag i morgon! Påminn mig om att jag måste skicka iväg lite prover för analys... Annars blir det inte så mycket av mitt exjobb!

Av Maggan - 17 april 2010 18:55

Det började så fint i morse, sol och klarblå himmel! Invägning på 78,5 var inte så positivt men inget konstigt... I morgon kommer det inte heller att vara bra, men sedan får det vara nog! Söker medberoende, fler som är beroend av socker?

Tillbaka till vädret... Efter lunch såg det ut så här   och det har fortsatt hela dagen. Det hade ju börjat smälta undan så fint!!


Annars har jag faktiskt gjort en del idag. Klippt båda barnen och sambon, städat toan (för att försöka bli av med lite myror), rensat bland mitt smink och blev sugen på att handla lite nytt! Sedan gick jag upp och rensade ut bland lite kläder. Jag har fortfarande kvar lite som jag inte använder så ofta, men det känns skönt att ha minskat ner högarna lite!  

Av Maggan - 16 april 2010 20:57

Idag har vi stängt igen på jobbet. Med det menas att vi stängt av förgasningsprocessen med allt vad det innebär med brännare, kylning och en massa annat. Jag gjorde det mesta själv, men utan min "pappa" skulle det nog inte har gått. Har inte gjort det tillräckligt många gånger än för att klara det helt själv, men snart så! Däremot börjar jag vara en hejare på att köra travers! Och att rengöra brännare... Redo för dagtid de närmaste tre-fem månaderna!


Ganska trevligt att jobba en fredag förmiddag ändå, när jag kommer hem är det oftast dukat bord! Det är inte alla som har en så "väluppfostrad" karl som jag   


Det var väl typ det jag har gjort idag. Hunnit bygga lite lego med sonen och läsa lite nattesagor för ungarna och nu är det lite "Så ska det låta" innan jag somnar...


Puss

Av Maggan - 15 april 2010 21:37

Nu har jag äntligen varit och tränat   ! Det var länge sedan sist, men så blir det när man jobbar skift... Nu ska vi börja dagtid och jag hoppas på att det blir ordning på träningen igen. Förhoppningsvis blir det hyfsat väder så att jag kan gå/jogga eller cykla till jobbet. Vi börjar inte lika okristligt tidigt när vi kör dagtid. Ingen hit att kliva upp halv fem och börja springa, även om det faktiskt är ganka skönt! I morgon blir det dock bilen, jag ska fylla upp matlådeförrådet och lite till och så ska jag ha datorn med mig. Det är lite halvjobbigt att ha sånt med sig på ryggen när man springer! Det skulle visst vara lite halvkallt i morgonbitti, så bilen känns bra!


Annars då? Vi fick användning för cykelhjälmarna vi handlade igår, dottern kraschade med cykeln idag och hade hon inte haft hjälmen hade hon inte varit vacker nu! Sonen skulle klättra i träd, men fastnade så klart... Just när jag håller på att fixa lunch! Av med plattan och ut och pulsa. Även om det har tinat som tusan och är under knähöjd på sina ställen så var det så klart lårhögt till trädet! Stövlarna gjorde inte mycket nytta...  


Nu är det dags för duschen och sängen. Börjar ju halv sex i morgonnbitti...

Av Maggan - 14 april 2010 21:58

Jo, jag har flyttat från en annan bloggportal. Blev less på att inte kunna sätta in bilder på ett smidigt sätt i mina inlägg! Hoppas verkligen att det funkar bättre här


Bloggen är in blåslampa bakom min bak för att jag ska försöka jaga bort några kilo vilket inte skulle vara så svårt om jag inte var så sockerberoende! Te ska visst vara bra har jag hört, krom likaså. Nu har jag i alla fall börjat motionera till och från jobbet, och är det bara hyfsat väder ska jag göra det så mycket jag kan! Nu har jag lite ont i ett knä (de gillar inte när jag joggar) så det blir cykel nu ett tag.


Mitt sista inlägg där blir helt sonika mitt första här.

På förmiddagen idag var vi iväg på en "teater", Långkalsong, med ungarna. De har varit lediga från dagis idag, men fick ändå komma dit. Trevligt med lite musik, men jag tror att de skulle vända sig till lite äldre barn. Det kändes lite svårt för 3-5åringar.

Lite käk och sedan in till stan för att fika lite med en kompis. Jag åt inget svullofika, utan en grovmacka med lax (och lite skagensallad) och sedan en sån där som ser ut som en krokofant fast större. Äggvita och socker, men gott var det. Sonen gillade den inte så mycket, den var mjuk och det vita var inte så gott och det svarta var inte så gott tyckte han!

Nåja, sedan gick vi iväg och skulle handla cykelhjälm till dottern. Så klart blev det en rosa! Faktiskt ganska cool måste jag erkänna och inte så där bebis-rosa tack och lov! Sonen fick en knallorange med en massa djur på. Skitläcker!
Vi var ju så klart tvugna att testa de nya hjälmarna, så vi skruvade fast stödhjulen på minicykeln vi har och dottern fick testa. Det gick bra att cykla, men det tar nog ett tag innan hon fattar att man inte kan trampa bakåt om man ska ta sig framåt... Storebror körde på hur bra som helst! Kanon när han lärde sig cykla ena dagen och starta från stillastående själv andra dagen.
Sedan har vi hjälpt våren lite på traven och börjat skotta bort från plattorna så att vi kan börja sitta ute snart. *längtar*

Alltså, jag blir galen! Nu när jag äntligen ska lägga upp en bild på mina tulpaner som är på väg upp ur marken så får jag inte in en bild!! Fattar inget av hur man ska göra (instruktionen är bara halv) och jag vet att jag bråkat med detta förr... Sugen på att skaffa en ny bloggportal där det är lättare att fixa

Puss och kram







Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Mamma, monstermoster, änglamoster, syster, lärare, operatör, projektledare, tjatkärring (typisk mammaroll?)

Statistik

4/11
75,5 kg
Smalast 85,5
Bredast 98
Bak 107,5

31/10 -11

75,5 kg. Har förträngt inmätningen...
17/10-11
75,5 kg.
Dags för en inmätning snart!
Vecka 41 va?

I morse, 11/10, vägde jag in mig på 76,2. Att det inte var mer förvånade mig!

Vecka 37 (var det så länge sedan sist??)
Jag har varit upp på nästan 78 sedan sist, men i dag stannade den på 76,2!!!


Vecka 34
 
77 kg
Ingen mätning ännu, men jag tycker mig vara lite snärtare i ansiktet! Eller så är det bara önsketänkande... 
Vecka 33
77,9 kg
Bredast 103,5
Smalast 91
Bak 109,5 


18 juli, en månad sedan sist!
 
 
77,5 kg. 
Ingen direkt hit att mäta sig när man varierat 2 kg sedan sist...
22 juni
75,3 kg (tryckfelsnisse var framme sist!)
84,5 smalast
100 bredast
106 bak 
13 juni
66 kg
85,5 cm smalast
97 cm bredast
106 cm bak

7 Juni

77,4 kg

88 cm smalast

99 cm bredast

110 bak

 

Var det 31/5 eller 1/6?

Vikt 76kg

Midja 85cm

Höfter 102cm

Baken 107cm

Vädret i Piteå

Väder Piteå

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<<
April 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Blogkeen

nujavlar

Skapa flashcards